Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies.

Engagera Dig

Bli medlem!

Genom att bli medlem i den ideella föreningen Transparency International Sverige bidrar du till vårt arbete för ett korruptionsfritt samhälle. Det är enkelt att bli medlem - betala in 250 kronor (eller 50 kronor) till bankgiro 5858-3519 eller Swish 123 266 8556. Glöm inte att märka din inbetalning med din e-post så att vi kan skicka dig inbjudningar och nyhetsbrev.

Gör din röst hörd – rösta på årsstämman

På årsstämman väljs TI Sveriges styrelse, valberedning och övriga funktioner i föreningen. Det går också att skriva ett förslag (motion) på en förändring man som medlem vill se inom föreningen. Ibland lägger styrelsen ett förslag (proposition) och då röstar medlemmarna för eller emot det. Använd din rösträtt för att vara med och sätta föreningens riktning!

Nominera till styrelsen

Känner du någon som skulle bidra med värdefull kompetens eller kunskap till TI Sveriges styrelse eller är du själv intresserad? Då ska du ta kontakt med valberedningen från och med mitten av januari då de vanligtvis påbörjar sitt arbete.

Kom med förslag - motionera

Som medlem kan du skriva förslag (motion) på förändringar inom föreningen. Motionerna tas upp vid årsstämman som sedan röstar om förslaget. En motion ska inkomma till föreningen senast 4 veckor innan årsstämman. En motion ska innehålla rubrik, vad ärendet handlar om, förslag till beslut och avsändare.

Följ oss

Vill du veta mera?