Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies.

Business Integrity 2018-2019


TI Sverige har, tillsammans med TI Litauen och TI Ryssland, beviljats projektfinansiering från Svenska Institutet. Projektet, Business Integrity in the Baltic Sea Region med syfte att stärka motståndskraften mot korruption hos företag verksamma i Östersjöregionen, löper från oktober 2018 till slutet av 2019. Här kommer ni så småningom att finna rapporter och annan matnyttig information om projektet.

Just nu söker vi företag verksamma i Östersjöregionen som är intresserade av att dela med sig av sin expertis och erfarenhet om etiska affärer i regionen. Vi strävar efter att ge tillbaka information om den senaste utvecklingen av antikorruption och integritet i regionen, att bygga upp ett nätverk av svenska och litauiska företag som aktivt arbetar med affärsintegritet samt att stärka nuvarande och framtida integritetsinitiativ. Kontakta oss gärna för ytterligare information eller för att anmäla intresse!

Projektnyheter