Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies.

Tillsammans mot korruption

Sedan 2014 har, AmCham Sweden, Institutet Mot Mutor (IMM) och TI Sverige tillsammans arbetat för att samla privata och offentliga aktörer i det positiva arbetet mot korruption. Tillsammans mot Korruption är en plattform för att dela de goda exemplen, öka medvetenheten och stötta aktörerna i allt det arbete som pågår.

För bästa genomslag koncentrerar vid diskussionen mot korruption till en hel dag i Almedalen där alla ni som är intresserade av frågan är hjärtligt välkomna.

Tillsammans mot Korruption i Almedalen 2018

För fjärde året i rad anordnar AmCham Sweden, Institutet mot Mutor och TI Sverige Tillsammans mot Korruption i Almedalen, I år kommer dagen att genomföras under torsdagen den 5 juli i Spegelsalen på Clarion Hotel Wisby. Den närmare planeringen för dagens seminarier pågår för fullt och det finns fortfarande möjlighet för intresserade aktörer att anmäla sitt intresse att ställa sig bakom initiativet. För mer information om tidigare år och uppdateringar inför årets dag se uppdateringar på www.tillsammansmotkorruption.se.

Vi ser fram emot att ses i Almedalen 2018!

Följ oss

Vill du veta mera?