Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies.
visby-644587_1920.jpg

TI Sverige i Almedalen

För fjärde året i rad anordnar AmCham Sweden, Institutet Mot Mutor och Transparency International Sverige Tillsammans mot Korruption i Almedalen, en plattform där såväl privata som offentliga aktörer samlas under en dag för att dela positiva exempel i kampen mot korruption. I år kommer dagen att genomföras under torsdagen den 5 juli i Spegelsalen på Clarion Hotel Wisby.

Programmet består av seminarier och debatter om bland annat AI och blockkedjor, etiska dilemman, hållbar handel och effektivt antikorruptionsarbete. Dagen inleds med debatt om och med riksdagspartierna och dess arbete mot korruption. Debatten baseras på TI Sveriges enkät som genomförts tidigare under året och som kommer att publiceras inom kort. Civilminister Ardalan Shekarabi kommenterar enkätresultatet och debatten senare under dagen samt ger sin syn på vilka åtgärder som behövs för att främja transparens, ansvarsutkrävande och integritet.

Representanter från TI Sverige finns på plats i Almedalen och vi kommer gärna och pratar om transparens, etik och antikorruption i såväl offentlig som privat sektor. Kommer ni att diskutera lobbying, partifinansiering, offentlig förvaltning, korruptionsrisker i kommunerna, antikorruptionsarbete i näringslivet, eller visselblåsning - eller något annat intressant? Hör gärna av er till oss!

Följ oss

Vill du veta mera?