Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies.
pexels-andrea-piacquadio-764293.jpg

Ansökan är stängd. Vill du praktisera hos oss?

Vill du praktisera hos oss våren 2023?

En praktik vid TI Sverige ger dig möjlighet att engagera dig såväl i lokala frågor, som integritet i politiken eller svenska företags arbete med affärsetik, som i globala diskussioner, som transparens i hälsofrågor eller internationellt arbete med hållbarhetsmålen. Tillsammans tar vi fram ett projekt som du självständigt, med stöd från oss, driver och genomför – det kan vara en kartläggning, en intervjustudie, en rapport, utbildningsunderlag eller förslag till kampanjer inom någon eller några av våra intresseområden.

Utöver detta ingår förutom omvärldsbevakning, kommunikation, informationsinsamling, även planering och koordinering av samt medverkan i möten, seminarier, rapportlanseringar, medlems- eller nätverksträffar, projektspecifika aktiviteter eller andra utåtriktade aktiviteter. Vi driver bl.a. ett framgångsrikt nätverk för svenska storföretag som alla är aktiva inom affärsetik. Vi samarbetar med bl.a. myndigheter, företag och intresse- och branschorganisationer – såväl i Sverige som internationellt. Med andra ord, du får vara med i många olika sammanhang.

Som praktikant hos TI Sverige förutsätter vi att du har ett stort samhälls- eller hållbarhetsintresse men du behöver inte vara insatt i korruptionsfrågorna. Du bör ha en pågående akademisk utbildning, men du kan vara blivande jurist, samhällsvetare, ekonom, statsvetare, ingenjör eller kommunikatör.

Svenska är vårt arbetsspråk och vi förutsätter att du talar och skriver mycket god svenska. Vi är del av en internationell organisation så engelska i tal och skrift är en förutsättning för att tillgodogöra sig praktiken. Behärskar du andra språk är det såklart ett plus.

Är du intresserad att söka praktikplats hos oss? Läs mer och ansök hos Föreningen för Utvecklingsfrågor (FUF) som hanterar alla ansökningar. Ansök senast 2 oktober!

Följ oss

Vill du veta mera?