Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies.
calculator-1680905_1280.jpg

Tillsatt: TI Sverige söker auktoriserad revisor för kort uppdrag

Transparency International Sverige söker auktoriserad revisor för kort uppdrag i januari-februari 2024

Transparency International Sverige (TI Sverige) har beviljats statsbidrag, under 2023, från Arbetsmiljöverket med syftet att tillhandahålla information och rådgivning om skydd för personer som rapporterar om missförhållanden. Detta i enlighet med förordning (2021:950). Det totala beviljade statsbidraget är 690 182 kronor.

Om revisor och revision
• Revision ska utföras av en auktoriserad/godkänd revisor i enlighet med internationell revisionsstandard (ISA).
• Revisorn ska efter genomförd granskning lämna en bestyrkanderapport i vilken denne lämnar ett uttalande om huruvida den ekonomiska redovisningen, enligt revisorns uppfattning, i allt väsentligt, har upprättats i enlighet med Arbetsmiljöverkets instruktion och avtal.
• TI Sverige tillhandahåller nödvändigt underlag för revision såsom ekonomisk rapportering och tillhörande underlag.
• Uppdraget kan genomföras på distans eftersom all bokföring och underlag kan tillhandahållas digitalt via revisorsinloggning till bokföringssystemet.

Tidpunkt för revision
15 januari-2 februari 2024.

Vänligen inkom med anbud, och kostnadsförslag, på detta uppdrag senast 18 december 2023 till info@transparency.se. Frågor besvaras av TI Sveriges kanslichef Lotta Rydström lotta.rydstrom@transparency.se.

Följ oss

Vill du veta mera?