Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies.
puzzle-ball-1728986_1280.jpg

International Youth Day 2023

Den 12 augusti är det den internationella dagen för unga: International Youth Day!

Unga har en viktig roll i arbetet för transparens, integritet och ansvarsutkrävande - som nyanställd, som debattör på digitala plattformar eller i sociala medier, som röstberättigad, som aktiv i föreningar eller ungdomsförbund. Som blivande beslutsfattare eller företagsledare.

Vill du bidra till vårt arbete för transparens, integritet och ansvarsutkrävande? Vill du främja hållbar utveckling genom minskad korruption?

Bli studerandemedlem i den ideella föreningen Transparency International Sverige!

Som student betalar du endast 50 kr* för medlemskap i föreningen.

Enklast använder du Swish 123 266 8556. Glöm inte att uppge din e-post så att vi kan skicka dig nyhetsbrev, inbjudningar till seminarier och medlemsinformation! Har du frågor? Kontakta oss på info@transparency.se.

*Avgiften gäller under 2023 och 2024 och avser det kalenderår inbetalning sker.

ps) Är du studerande och vill du vara mer aktiv i föreningen? Håll utkik på vår web och i sociala medier under hösten 2023 för möjlighet till praktik under vårterminen 2024. Vi samarbetar med Föreningen för Utvecklingsfrågor (FUF) och all rekrytering sker via dem.

Följ oss

Vill du veta mera?