Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies.
pexels-photo-276258.jpg

TI Sverige välkomnar Telia Company och LKAB

TI Sveriges styrelse har beslutat att anta Telia Company och LKAB som nya medlemmar i Transparency International Sveriges Corporate Supporters Forum (CSF). Vi välkomnar Telia Companys och LKAB:s medverkan i att förbättra kunskapsutbytet mellan svenska storföretag för att minska korruptionen och deras stöd till TI Sveriges verksamhet och arbete för att främja öppenhet, ansvar och integritet.

TI Sverige erbjuder, sedan 2011, en plattform för svenska företags transparensarbete. Vi riktar oss till svenska storföretag, som har erfarenhet av att vara internationellt verksamma, inte sällan i miljöer med hög korruptionsrisk. Ett deltagande i TI Sveriges näringslivsforum - Corporate Supporters Forum – visar ett tydligt ställningstagande och engagemang i arbetet mot korruption. Med Telia Company och LKAB består nu näringslivsforumet av artonsvenska storföretag som alla aktivt arbetar för transparens, affärsetik och integritet.

Vill du veta mer om ett engagemang i Corporate Supporters Forum och hur processen för medlemskap i forumet ser ut? Läs mer här eller kontakta oss för mer information!

Följ oss

Vill du veta mera?